El JOC és el més important per l’estimulació durant els tres primers anys, és com l’infant assimila més coses, i aquest aprenentatge és global, amb cada proposta de joc estimulem moltes àrees de desenvolupament.
Proposem doncs variades situacions d’aprenentatge distribuïdes per tot l’espai i durant tot el dia, per provocar la seva observació, exploració, manipulació, experimentació, investigació, i aprofitar al màxim el potencial de l’infant.

Joc matemàtic  

• Per aconseguir un bon coneixement i domini del propi cos, els hi oferim diversos espais de joc que potenciïn el moviment o el descans:
Superfícies toves perquè es puguin estirar o jugar asseguts i les estructures de fusta i la rampa, formant un circuit, tant al pati com a l’aula.
• Per estimular els sentits de la vista i l’oïda, les ampolles sensorials amb colors i objectes per crear sorolls
• Material inespecífic amb diferents característiques com la fusta, la tela, el metall, posat a l’abast de l’infant per poder fer múltiples combinacions.
• Iniciarem el joc simbòlic amb algun element com les nines i material de cuineta.
• Presentem el bits per l’atenció, la percepció i la memòria, amb imatges de MAMÍFERS.

Educació artística

• Per iniciar-nos en el plaer que ens pot oferir la música, la veu de la mestra al principi és molt important, sentint com parla i escoltant les cançons i així crear un ambient de calma i tranquil·litat a la classe.
• Gaudirem de la tardor amb les cançons típiques com: El cargol treu banya, Ja ha arribat la tardor, El bolet petitó, l’Esquirol … i també amb el conte de la Castanyera i amb material de tardor que explorarem.
La iaia Pepeta ens vindrà a visitar un dia i anirem tots ben guapos disfressats!

Anglès amb música

• Per anar assimilant l’anglès de forma divertida, farem una escolta diària de cançons, nanes, contes i rimes.
• Els dimarts vindrà “The Teacher” a jugar en anglès per aprendre’n.

Autonomia

• Per aconseguir un clima de calma a l’hora del dinar, anem repetint cada dia la mateixa
rutina amb tranquil·litat, perquè els infants ho visquin com un moment per gaudir plegats dels aliments.
• El canviador és un moment d’intimitat amb l’Infant, on potenciem el llenguatge. Totes les accions van acompanyades de gestos suaus i anticipant amb la veu totes les accions posteriors.
• A la migdiada els hi donem tot el suport, companyia i contacte físic que necessiten i a mesura que es mostrin més autònoms ens anirem retirant.

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular...

LA CASTANYADA DE LES PAPALLONES

https://youtu.be/RC9J1cr11pc

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://youtu.be/53Mp4JeOrmU

ANGLÈS AMB MÚSICA

Pretenem despertar una actitud de curiositat i d’interès envers aquesta nova llengua. Així al llarg de la seva estada...

VITAMINES A MIG MATÍ

Aprenem hàbits saludables Els grans de la Mimosa parem a mig matí per d’un aperitiu de fruita !!! Perquè cal menjar...