LA TARDOR DELS PEIXETS A LA MIMOSA

 

Més novetats …

Divendres 29 d’octubre …

CASTANYES I CARGOLS AMB BANYES

Espectacle de l’animadora i contacontes de La Mimosa

Silvia Ricart

Aquí cantarem, ballarem i la Pepeta Castanyera ens explicarà contes i històries de les seves aventures.

Els infants poden venir vestits de castanyers i castanyeres per celebrar-ho amb alguna cosa que ja tingueu, no cal que compreu res.
Les mestres us podem orientar.

L’entrevista amb la mestra per aprofundir sobre cada infant

Per les famílies dels infants que han començat al setembre i tothom que ho necessiti durant la segona quinzena d’octubre.

Dijous 18 de Novembre …

EL NOSTRE FOTÒGRAF

Tornem a fer les fotografies de Nadal Com sempre aquell dia es fan fotos individuals als infants i llavors el fotògraf ens portarà al cap d’uns dies al centre el lot de cada nen Vosaltres decidiu sense cap compromís si les voleu o no Vindrà a les 9 del matí.

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular la curiositat, la imaginació i la creativitat, potenciar la superació personal i motivar el plaer estètic i el gust. Jugar no és un entreteniment...

CASTANYADA AMB ELS PEIXETS!

https://youtu.be/t5i6_VoR_zA

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://www.youtube.com/watch?v=XVHzzCiKVKk

ANGLÈS AMB MÚSICA

El moment òptim per aprendre una llengua és durant els primers anys de vida, quan el cervell de l’infant té una plasticitat major, i en el mateix moment que la primera llengua. Aprendre un tercer idioma durant els primers anys ajuda a desenvolupar la part auditiva del...

LES EMOCIONS QUE ENS FAN CRÉIXER

SENZILL I DE MOLT VALOR Des de la primera infància els nens necessiten una persona de referència que els cuidi, que es preocupi de les seves necessitats i que estigui pendent de les seves emocions. Quan l'infant és petit i encara no té capacitat de pensar per ell...

ELS CONTES DE LA MIMOSA

La Cristina és una noia..... Com us ho diré? Ni gran ni petita. Li agraden molt les sopes i els iogurts però encara li agraden més els peixos. No vull dir aquells peixets que ens donen a casa per sopar sinó els que viuen a la bassa, els que fan xip-xap a l'aigua freda...