Juguem amb el cos i els sentits  

• Oferirem noves situacions de moviment, que permeten a l’infant anar agafant confiança amb les seves capacitats, aquesta vegada amb mòduls de fusta.
• Estimulem els sentits del tacte, l’oïda i la vista, oferint paneres amb materials amb sons i tactes diferents, amb material de tardor com fulles, pinyes, carbasses.
• També estem descobrint les meravelles del mirall. Es veuen reflectits i cada dia els hi crida més l’atenció, així que enganxarem diferents teles a la barra de davant del mirall per provocar moments de joc i interacció.

… i també proposarem…

• Perquè continuïn gaudint de la música a la rotllana també tindrem una estoneta de cançons amb titelles on cantarem les cançons que ja sabem i altres noves com: “Sóc un bolet”,“ Sol solet” i “Peix Peixet”. També seguirem fent el Bon Dia amb el Lupo.
• Descobrirem les moixaines, petits jocs individualitzats que comporten una educació postural i on els infants reben tot el llenguatge de les cantarelles: to de veu, ritme, melodia, expressió de la cara i contacte físic amb la mestra. Les moixaines seran: “Escarbat bum-bum”, “Així fan les titelles”.
• Seguirem oferint el panell creat amb diferents textures i jocs per estimular el sentit del tacte.
• Per estimular el moviment i seguir avançant en la motricitat continuarem experimentant amb pilotes de diferents textures, grandàries i colors.

Les nostres necessitats

• Poc a poc van agafant la rutina que els hi ajuda a reconèixer els moments del dinar i del descans.
• Al dinar donem un tracte individualitzat agafant-los a la falda i mantenint una bona postura. La cullera l’apropem molt poc a poc perquè ells mateixos facin l’intent d’anar a buscar-la i agafin cadascú al seu ritme la quantitat que necessiten en cada cullerada.

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular...

CASTANYADA AMB ELS PEIXETS!

https://youtu.be/t5i6_VoR_zA

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://www.youtube.com/watch?v=XVHzzCiKVKk

ANGLÈS AMB MÚSICA

El moment òptim per aprendre una llengua és durant els primers anys de vida, quan el cervell de l’infant té una...

LES EMOCIONS QUE ENS FAN CRÉIXER

SENZILL I DE MOLT VALOR Des de la primera infància els nens necessiten una persona de referència que els cuidi, que es...

ELS CONTES DE LA MIMOSA

La Cristina és una noia..... Com us ho diré? Ni gran ni petita. Li agraden molt les sopes i els iogurts però encara li...