CASTANYES I CARGOLS AMB BANYES

Espectacle de l’animadora I contacontes de La Mimosa Silvia Ricart

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular la curiositat, la imaginació i la creativitat, potenciar la superació personal i motivar el plaer estètic i el gust. Jugar no és un entreteniment...

LA CASTANYADA DE LES PAPALLONES

https://youtu.be/RC9J1cr11pc

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://youtu.be/53Mp4JeOrmU

ANGLÈS AMB MÚSICA

Pretenem despertar una actitud de curiositat i d’interès envers aquesta nova llengua. Així al llarg de la seva estada a La Mimosa s’estimula perquè l’infant assimili L’ANGLÈS com una nova llengua vehicular més, basat en la introducció de l’idioma a través de...

VITAMINES A MIG MATÍ

Aprenem hàbits saludables Els grans de la Mimosa parem a mig matí per d’un aperitiu de fruita !!! Perquè cal menjar fruita? És imprescindible per la nostra salut i benestar, ens aporta fibra, vitamines, minerals i substàncies antioxidants ... Tot això ens ajudarà en...