Aquí et pots descarregar les cançons de les PAPALLONES

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular la curiositat, la imaginació i la creativitat, potenciar la superació personal i motivar el plaer estètic i el gust. Jugar no és un entreteniment...

LA CASTANYADA DE LES PAPALLONES

https://youtu.be/RC9J1cr11pc

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://youtu.be/53Mp4JeOrmU

ANGLÈS AMB MÚSICA

Pretenem despertar una actitud de curiositat i d’interès envers aquesta nova llengua. Així al llarg de la seva estada a La Mimosa s’estimula perquè l’infant assimili L’ANGLÈS com una nova llengua vehicular més, basat en la introducció de l’idioma a través de...

VITAMINES A MIG MATÍ

Aprenem hàbits saludables Els grans de la Mimosa parem a mig matí per d’un aperitiu de fruita !!! Perquè cal menjar fruita? És imprescindible per la nostra salut i benestar, ens aporta fibra, vitamines, minerals i substàncies antioxidants ... Tot això ens ajudarà en...

LA NOSTRA RUTINA

Un dia a la classe de les papallones Al matí... Espais de joc al pati Saludem a la Fabiola i conversem en rotllana Mengem fruita Propostes de joc i aprenentatge per espais Anem a dinar Fem la migdiada A la tarda... Ens despertem i ens posem guapos Anem a berenar Fem...