Per poder-nos preparar i posar-nos guapos de 9h a 10h del matí, necessitaríem que arribéssiu el més puntual possible, a les 9h.

Els nens i nenes han de venir vestits del color que us vam indicar a la carta, però poseu-els-hi capes a sota perquè sortirem sense jaqueta per no tapar la disfressa, per tant, que tot el que portin a sota abrigui suficient.

Així que de 9h a 9:45h ens prepararem, ens posarem guapos, per sortir cap a les 10h al carrer, amb una filera molt ordenada. Contem que cap a les 10:20h tornarem al centre.

La policia local ens tallarà el carrer perquè puguem passar tranquil·lament i sense perills.

Nosaltres baixarem des de la Mimosa per un lateral i donarem la volta a tota la illeta per l’espai del carrer, per exhibir-nos.

Tots els nens i nenes aniran agafats de la corda i portaran un braçalet de goma elàstica, que no els hi fa gens de mal però així estaran més segurs tots a la corda.

Us demanem que estigueu a la Ctra. del Bori, a les voreres dels extrems o a dins de  la illeta. Seria bo que ells no us veiessin, per evitar que es posin nerviosos, es pugui desfer el tren i que vulguin venir amb vosaltres.

Us demanem que al tornar cap a la Mimosa no us col·loqueu molt a prop de la fila perquè si us veuen, per ells és una situació nova i a vegades volen venir amb vosaltres.

Necessitem que els nens i nenes es mantinguin amb la mestra, i si es donés alguna excepció que la mestra o l’Anna estiguessin al corrent. En el cas que us vulgueu emportar l’infant després de la Rua, necessitaríem que primer arribés a l’aula amb la mestra, i després entraríeu a buscar-lo.

Per raons de seguretat i degut a la concentració de persones, ens demanen des de l’Ajuntament de mantenir la distància de seguretat i anar amb la mascareta.

En cas de que plogués ja us informaríem de com ho celebrem.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració !             

La Lorena i l’Anna