Juguem amb el cos i els sentits
Per als més grans…
- Seguim apostant per l’ús del conjunt de tarimes de fusta perquè passin gatejant fent un circuit amb esglaons, pujada i baixada. Les tarimes més altes els serviran per posar-se de peu i ajudar-los amb les primeres passes!
- Mantindrem l’espai amb material inespecífic fet amb: llaunes, culleres i material natural, com les carbasses i les pinyes. Així els més grans per mitja del joc començaran a manipular i a fer combinacions.
- Per seguir estimulant els diferents sentits, crearem noves ampolles màgiques!. Són un èxit!!.
Per als més petits…
- Ampliarem l’espai tou on seguiran experimentant amb les noves paneres de diferents materials: m etall i fusta, teles, maraques, picarols i material natural.
- Aprofitant la posició natural dels petits d’estar panxa amunt, penjarem un mòbil del sostre que estimularà el joc en aquesta postura.
... i també proposarem…
- Al matí saludarem a la nostra mascota, el Lupo, i anirem cantant amb les nostres titelles cançonetes noves com : “Aniversari feliç” i “el Carnestoltes”. Continuarem amb las moixaines: “Pon titeta pon” i “peu polidor”.
- Tindrem un personatge nou al rebedor “el senyor Carnestoltes”, el dia de la RUA els peixets aniran a casa disfressats.
Les nostres necessitats
- Amb els petits seguim reforçant amb l’afecte la relació amb la mestra prestant especial atenció a les seves inquietuds, creant un vincle emocional fort que els ajudarà amb la seva autonomia i els donarà la seguretat que necessiten.
- Al dinar el continuarem donant a la falda de la mestra, ja que els situa a la taula proporcionant confiança, estabilitat i estimulant la calma i l’ ambient propici per aquest moment.
- Amb els més grans començarem a introduir l’ús dels gots de vidre per beure aigua.