Aquí et pots descarregar el cançoner de les TORTUGUES

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular la curiositat, la imaginació i la creativitat, potenciar la superació personal i motivar el plaer estètic i el gust. Jugar no és un entreteniment...

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://youtu.be/cx_O5sT1M9g

ANGLÈS AMB MÚSICA

El moment òptim per aprendre una llengua és durant els primers anys de vida, quan el cervell de l’infant té una plasticitat major, i en el mateix moment que la primera llengua. Aprendre un tercer idioma durant els primers anys ajuda a desenvolupar la part auditiva del...

LES EMOCIONS QUE ENS FAN CRÉIXER

SENZILL I DE MOLT VALOR Des de la primera infància els nens necessiten una persona de referència que els cuidi, que es preocupi de les seves necessitats i que estigui pendent de les seves emocions. Quan l'infant és petit i encara no té capacitat de pensar per ell...

LA NOSTRA RUTINA

Un dia a la classe de les Tortugues Al matí… Fem propostes de joc i aprenentatge Saludem a la Mumi en rotllana Espais de joc al pati Anem a dinar Fem la migdiada A la tarda… Ens despertem i ens posem guapos Anem a berenar Juguem al pati o a la...

ELS CONTES DE LA MIMOSA

La Mireia fa un badall i es desperta. D'un bot posa els peus a terra i estira els braços ben fort. Encara està una mica adormida. Entra a la cuina i es prepara un bol de llet amb galetes. Després, amb la panxeta plena, va cap al bany per rentar-se la cara i les mans....