Aquí et pots descarregar el cançoner dels CARGOLS

Es pot aprendre jugant?

Jugar és una necessitat infantil, i les joguines constitueixen un medi que pot afavorir el joc dels infants, estimular la curiositat, la imaginació i la creativitat, potenciar la superació personal i motivar el plaer estètic i el gust. Jugar no és un entreteniment...

FESTA DE LA CASTANYADA

https://youtu.be/xJzPxHTZF7k

LA ROTLLANA DELS MATINS

https://youtu.be/eF9tliCvavU

ANGLÈS AMB MÚSICA

El moment òptim per aprendre una llengua és durant els primers anys de vida, quan el cervell de l’infant té una plasticitat major, i en el mateix moment que la primera llengua. Aprendre un tercer idioma durant els primers anys ajuda a desenvolupar la part auditiva del...

LES EMOCIONS QUE ENS FAN CRÉIXER

SENZILL I DE MOLT VALOR Des de la primera infància els nens necessiten una persona de referència que els cuidi, que es preocupi de les seves necessitats i que estigui pendent de les seves emocions. Quan l'infant és petit i encara no té capacitat de pensar per ell...

LA NOSTRA RUTINA

Un dia a la classe dels Cargols Al matí... Fem propostes de joc i aprenentatge Espais de joc al pati Saludem al Pipo en rotllana Anem a dinar Fem la migdiada A la tarda... Ens despertem i ens posem guapos Anem a berenar Juguem al pati o a la...

ELS CONTES DE LA MIMOSA

Quin dia més tapat! Fa fresqueta i el cel és ple de núvols. L’Amalia, una noia molt dolça, surt a passejar amb l'impermeable, les botes de pluja i el paraigua. XIM, una gota freda li cau al nas, una altra li mulla el cap i la tercera gota li mulla el peu. Una, dues i...