I HO VOLEM CELEBRAR BÉ !

Aquest any a La Mimosa hem aprofundit amb la FESTA DEL CARNESTOLTES i les DISFRESSES.

Partim de la nostra experiència, de les necessitats dels nostres infants, i això ens guia en quines propostes oferir perquè el camí de l’aprenentatge sigui el millor, sempre amb la base del màxim respecte.

Els CARGOLETS i les TORTUGUES s’estan iniciant en el joc simbòlic. Alguns infants el comencen a gaudir però d’altres encara s’interessen més per altres experiències. El fet de disfressar-nos tots alhora  pot resultar estressant per alguns nens i nenes d’aquesta edat. Per això aquest any ho plantegem adaptat als processos naturals dels infants, en funció del seu nivell i moment de comprensió.

Celebrarem doncs aquesta data amb LES CONSIGNES DEL SENYOR CARNESTOLTES  i l’últim dia amb UNA FESTA A LA SEVA CLASSE, el seu espai de confiança. Posarem la disfressa a aquells infants que ho gaudeixin, sense forçar a aquells que no els agradi o no estiguin encara preparats per aquesta situació. Poseu plantejar-ho així també des de casa.

ARRIBA EL 13 DE FEBRER AMB LA SETMANA TARAMBANA,

i ja ens ha fet arribar les seves ordres, que diuen el següent:

El Dilluns 13  hem de venir de casa amb la roba interior per fora

El Dimarts 14  preparem una sorpresa a la llar

El Dimecres 15  hem de venir de casa amb sabatilles

El Dijous 16  preparem una altra sorpresa a la llar

El Divendres 17  lluirem les disfresses fetes a la llar i farem

LA FESTA DE CARNESTOLTES !!

També aprofitarem per jugar molt al racó de les disfresses, per tant, si teniu complements que vulgueu llençar aquí ens seran molt útils perquè els nostres nens i nenes es converteixin en pares, mares, princeses, pirates, cuiners o botiguers, per jugar a ser personatges diferents. Corbates, mocadors, bijuteria, barrets, bosses, ulleres,… tot pot tenir una utilitat. També pels més petits ens poden ser molt útils trossos de tela amb els que ells es poden amagar, posar per sobre i jugar. Haurien de ser coses que no necessiteu per no tenir-ho que tornar.

Fem un pas més en l’escolta dels infants i la seva forma de descobrir el món que els envolta.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració!                                                             

L’equip de mestres