Al setembre…

Ens familiaritzem respectant

Durant tot el mes de setembre l’equip de mestres de la Mimosa, cada tutora a la seva aula i amb el seu grup, anem acollint a cada infant sense forçar gens, intentant respectar el ritme de cadescú, amb una dinàmica més lliure que permeti, sobretot als infants que comencen per primer cop, anar explorant i familiaritzant-se amb tot aquest nou espai.

Les mestres van proporcionant a la classe un ambient tranquil i, a través de les seves veus i cançons suaus, van facilitant a cada infant aquella confiança i afecte que necessiten per sentir-se segurs dins de la seva classe.

Mica en mica anirem introduint propostes d’aprenentatge, a mida que el grup ho va acceptant. D’aquesta manera el mes d’octubre ja podrem començar amb la programació del curs i una mateixa rutina cada dia.

Tot l’equip agraeix als familiars el suport que ens doneu des de casa i quan acompanyeu als vostres fills al centre, les mascotes petitones han quedat precioses. Això ens ajuda que a les classes hi hagi cada dia un ambient més tranquil i poder veure com cada infant va agafant confiança amb cada mestra, una miqueta més cada dia, cadascú amb el seu propi estil. També ens està ajudant el poder anar parlant amb vosaltres de les particularitats de cada infant, per anar-los coneixent millor.

Durant el mes d’octubre cada mestra tindrà una entrevista amb les famílies dels nens que han començat per poder acabar de parlar d’aquest procés d’adaptació, com ha anat reaccionant cada nen dins de l’aula i què ens podeu acabar d’explicar de com el veieu vosaltres a casa.

Per les famílies dels infants que ja venien l’any passat, pensem que l’entrevista pot ser més útil fer-la més endavant, a no ser que ens digueu el contrari.

Agraint-vos la confiança que ens heu anat mostrant,

Us saludem atentament.

L’equip de mestres

Notícies de Desembre

Dies de Festes !!! Arriben les festes de NADAL, carregades de sorpreses i moments màgics pels nostres menuts. A partir...

LA CURIOSITAT DE L’INFANT

Un diàleg comença amb una pregunta. La realitat ens interpel·la provocant l'interès natural dels infants. Per on cau?...

FELIÇ CASTANYADA FAMÍILES !!!

FA QUATRE DIES COMENÇAVEM I JA SOM A LA CASTANYADA ... L'EQUIP DE LA MIMOSA US AGRAEIX MOLT LA VOSTRA COL.LABORACIÓ...

NOTÍCIES  DE NOVEMBRE

LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA EDUCATIU Una reunió amb totes les famílies de cada classe Us volem explicar totes les...

ESTABLIM DIÀLEGS AMB LA SORRA

Som sers experimentadors des de que obrim els ulls al món. Intentem donar sentit a tot allò que ens envolta a partir...

UNA TARDOR PLENA DE NOTÍCIES

LA TARDOR A LA MIMOSA EXPERIMENTAREM AMB MATERIAL DE TARDOR Podeu portar tronquets, fulles, pinyes, carbasses,...

NOTÍCIES D’OCTUBRE

PER COMENÇAR AMB BON PEU ... Durant aquest inici de curs hem cuidat molt la part afectiva dels vostres fills i filles,...