ÀPATS DE QUALITAT

Una alimentació que educa

Els estudis sobre alimentació i salut ens confirmen la importància del menjar dels infants i els seus hàbits. A La Mimosa pensem que és la base perquè els infants creixin sans i forts. Per això hem escollit la cuina de “El Menú del Petit” www.elmenudelpetit.es

CUINA SANA I CASOLANA 

Treballen amb productes naturals, variats i equilibrats.
Elaboren ells mateixos tots els aliments, sense precuinats.
Fan un sol plat de fregit cada setmana.

ENS ADAPTEM A LES NECESSITATS DE L´INFANT 

Estan especialitzats en cuina infantil, coneixen molt bé les necessitats alimentaries dels infants de cada edat.
Ens preparen un menú diferent per cada dia de la setmana. Canvien el menú cada mes, i l’adaptem a les estacions de l’any. Tots els menús estan revisats per una dietista.
Pels més petits fan un menú individualitzat, seguint les indicacions del pediatre de cada infant i acordat amb la família, seguint el mateix ritme que a casa. Elaboren qualsevol tipus de dieta especial.

FRUITA DIÀRIA I A MIG MATÍ 

Cada dia fruita fresca de postres o per berenar, que anem variant a cada àpat: taronja, mandarina, pera, plàtan, síndria, pruna…

Els més grans mengen fruita a mig matí i els hi oferim amanida variada.

ELS BERENARS  

Berenars sense pastisseria industrial amb:

• Pans del dia variats: blanc, integral i de viena

• Bastonets  • Llet natural  • Fruita

• Iogurt natural  • Galetes  • Pernil dolç

• Formatge  • Xocolata

Triturat de fruita variada pels més petitons.

UN CLIMA DISTÈS I RELAXAT

L’hora dels àpats és un moment tranquil, de contacte agradable, estimulant i també d’intercanvi social.
Procurem la participació activa dels infants des de ben petits en tot allò que envolta l’estona del menjar:

• repartir els coberts, els pitets o ajudar a parar la taula
• utilitzar correctament la cullera
• menjar solets
• eixugar-se, fer servir el tovalló, ajudar a recollir la taula
• rentar-se les mans

L’hora dels àpats és un espai d’aprenentatge tan important com la resta.