QUI SOM A LA MIMOSA LLAR D’INFANTS

Un treball d’equip

30 ANYS D’EXPERIÈNCIA

La llar d’infants La Mimosa de Sant Boi de Llobregat parteix de 30 anys d’experiència en la psicologia i la pedagogia dels tres primers anys de vida de l’infant.

Es tracta d’un centre privat, autoritzat pel Departament d’Ensenyament.

L’EQUIP PEDAGÒGIC I ELS ESPECIALISTES

Som un equip format per l’equip pedagògic i els especialistes: la psicòloga i coordinadora, cinc mestres, una per cada grup,  auxiliars, el pediatre, la mestra d’anglès, la formadora externa, una animadora infantil i conta contes i una especialista en arts plàstiques infantils.

Cada mestra acompanya al seu grup d’infants durant tot l’horari escolar, per aconseguir una constància de l’actuació sobre l’Infant en els horaris, en les actituds de tracte, en l’ambient material i en l’espai on es mou, per oferir-li aquell entorn estable i tranquil que els hi donarà els punts de referència per actuar amb seguretat.

Les tutores, en coordinació amb la psicòloga infantil, seguim l’evolució de l’infant, les emocions que manifesta, per assegurar-nos de que va madurant amb benestar.

L’equip rep formació constant amb els millors especialistes de cada àrea.

A la Mimosa cuidem la  il·lusió i la professionalitat pròpia de la feina feta amb molta vocació, en una atmosfera d’alegria i de  tranquil·litat, tal com els infants es mereixen.